JOINON I-CON: VLAGANJE V NAŠO PRIHODNOST SE ZAČNE DANES

GEWISS predstavlja novo serijo stenskih polnilnih postaj, za katere so značilne majhne dimenzije in prefinjena zasnova, zato so idealne tako za zasebne in poljavne prostore.


JOINON, GEWISS-ova rešitev za polnjenje vseh električnih vozil, je obogatena z novo serijo polnilnih postaj I-CON.

Nova rešitev JOINON je zasnovana za vgradnjo v zasebne in poljavne prostore, odlikuje jo elegantna in kompaktna zasnova, posebna funkcija »enoročno polnjenje«, pametno upravljanje obremenitve, »osvetlitev ozadja« in različne možnosti namestitve: stenska, podometna ali montaža na stebriček.

»ENOROČEN« SISTEM, ENOSTAVNO POLNJENJE

Zaradi funkcionalnosti »enoročnega polnjenja« je mogoče polnilno vtičnico priključiti samo z eno roko, kar olajša nadaljnje raztovarjanje (nakupovalne vrečke, paketi, kovčki in drugo).


»ENOROČEN« SISTEM, ENOSTAVNO POLNJENJE

Zaradi funkcionalnosti »enoročnega polnjenja« je mogoče polnilno vtičnico priključiti samo z eno roko, kar olajša nadaljnje raztovarjanje (nakupovalne vrečke, paketi, kovčki in drugo).


ZASNOVA, PRIMERNA ZA VSE POTREBE

Sprednja stran polnilnih postaj I-CON ima elegantno obliko, ki je primerna za vse vrste uporabe. Po želji se lahko izvede tudi s posebno prilagoditvijo potrebam posamezne stranke. Poleg tega je v različici z vključenim kablom ročaj vtičnice izdelan v praktični in prefinjeni obliki, kar izboljša estetiko celotnega izdelka, pa tudi njegovo funkcionalnost.


I-CON je edina stenska polnilna postaja za domačo uporabo, ki omogoča podometno vgradnjo z minimalnim izstopanjem iz stene. Rešitev, ki vizualno izboljša podobo polnilne postaje, ne da bi vplivala na okolico. Polnilna postaja je po potrebi lahko opremljena s sistemom LED, imenovanim Backlight, ki osvetljuje položaj enote in signalizira uporabo.


INTUITIVEN VMESNIK ZA POLNJENJE

Različice I-CON PREMIUM so opremljene z inovativnim uporabniškim vmesnikom, sestavljenim iz zaslona in drsnika na dotik, ki omogoča lokalno, hitro in intuitivno pregledovanje sporočil in upravljanje vseh nastavitev polnjenja. Enote je mogoče upravljati tudi prek aplikacije za operacijski sistem Android in iOS, ki omogoča želeno konfiguracijo nastavitev polnjenja in preverjanje zgodovine izvedenih operacij.


VEDNO ZAGOTOVLJENA ZAŠČITA IN PRIHRANKI

Vsi izdelki I-CON so opremljeni z napravo za zaščito pred uhajavim enosmernim tokom, kar omogoča znatne prihranke ter popolno

zaščito električnega sistema in ljudi.


DINAMIČNO UPRAVLJANJE OBREMENITVE: INTELIGENTNO POLNJENJE V GOSPODINJSTVIH

Inovativni sistem dinamičnega upravljanja obremenitve, ki je posebej zasnovan za polnjenje v gospodinjstvih, omogoča polnjenje kateregakoli električnega vozila z največjo razpoložljivo močjo, ne da


bi presegel omejitev, ki jo določa stanovanjska pogodba z dobaviteljem energije. Polnilna postaja namreč samostojno povečuje ali zmanjšuje moč polnjenja električnega vozila glede na uporabo drugih porabnikov v gospodinjstvu.

I-CON je na voljo z vtičnico T2 ali mobilnim priključkom T2 in močjo polnjenja do 22 kW. Glede na uporabo se modeli razlikujejo pri aktiviranju postopka polnjenja:

Polnilna mesta AUTOSTART lahko uporablja vsak uporabnik brez preverjanja pristnosti. Začetek polnjenja na teh postajah je namreč takojšen in samodejen s priključitvijo električnega vozila. To je idealna rešitev za zasebne namene ali v primerih, ko je prednostna naloga preprostost upravljanja in uporabe, ne da bi bilo treba zagotoviti upravljanje uporabnikov in nadzorni sistem ali obračunavanje opravljenih polnjenj.

Polnilne postaje, opremljene z RFID, so idealne za zagotavljanje rezerviranega dostopa do polnilnih mest. Njihovo uporabo je namreč mogoče nadzorovati z eno ali več karticami RFID, ki delujejo kot ključi za aktiviranje postopka polnjenja.

Enote v različici CLOUD so zasnovane tako, da ponujajo plačljive storitve polnjenja. Vsako polnilno postajo je mogoče upravljati prek nadzornega sistema, njena aktivacija pa poteka s pripadajočo aplikacijo, ki uporabnikom omogoča geolociranje polnilnih enot neposredno z mobilne naprave.



Oglejte si ponudbo polnilnic I-CON