Marchiol menu
engita

Novice

ELETTROEXPO 2018

Utrinki iz sejma

Nedaleč stran od naše zahodne meje je od 6. do 8. septembra razstavišče Pordenone fiere gostilo 19. sejem elektromateriala Elettroexpo 2018.
Sejem Elettroexpo je organiziran pod okriljem skupine Marchiol, ki jo sestavljajo italijanska, slovenska in madžarska družba Marchiol, poteka pa vsaki dve leti v mesecu septembru. Zgodovina sejma sega v leto 1983, ko je bila prva izvedba, letos pa smo organizirali devetnajsto ponovitev.
Letos je na sejmu kar 160 razstavljavcev na 12.000 m2 razstavne površine predstavilo vodilne tržne znamke s področja elektromateriala, najpomembnejše izdelke, najnovejše trende, tehnološke inovacije in novosti; skratka, predstavljene so bile vse razsežnosti celovite ponudbe skupine Marchiol.
Za slovenske obiskovalce sejma je družba Marchiol d.o.o. organizirala brezplačni avtobusni prevoz iz treh slovenskih mest (iz Ljubljane, Maribora in Nove Gorice), v sodelovanju z dobavitelji je poskrbela za mikavne akcijske ponudbe izdelkov ter za krajše predavanje (predstavitev akcijskih ponudb) v slovenskem jeziku v posebej za to rezervirani dvorani na sejmu. V ta namen je bila pripravljena tudi zbirka akcij in promocij. Vsak obiskovalec sejma je prejel več praktičnih daril, za brezplačno hrano in pijačo pa je bilo tudi poskrbljeno.
Na sejmu so sodelovali tudi slovenski predstavniki podjetij, ki so nam pomagali pri podrobnejši in bolj celoviti predstavitvi svojih izdelkov, novosti in akcij. 


Za nami je nedvomno še eden iz niza uspešnih sejmov Elettroexpo, iz katerega smo se vsi obiskovalci vrnili obogateni z novim znanjem, neprecenljivimi izkušnjami in novimi poznanstvi. Ponosni smo na visoko udeležbo, zadovoljstvo strank pa nam je v spodbudo, da se pri organizaciji vsakič znova trudimo, da bi bil vsak naslednji sejem še boljši kot prejšnji.

DSC_0932DSC_1560

20180906_144502