Marchiol menu
englishitaliano

Pametne inštalacije

NAPREDNE REŠITVE


za udobje, varnost
in varčevanje z energijo
ter večjo kakovost bivanja

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE SISTEMOV IN NAPRAV

Sodoben način življenja zahteva čim bolj enostavno upravljanje z inteligentnimi napravami, inštalacijami in sistemi. Ogrevanje in prezračevanje, zasenčenje oken, razsvetljava in domofoni so le nekateri sistemi, ki danes omogočajo želeno kakovost bivanja in hkrati nudijo številne možnosti osebnih nastavitev. Z naprednimi rešitv...

Sodoben način življenja zahteva čim bolj enostavno upravljanje z inteligentnimi napravami, inštalacijami in sistemi. Ogrevanje in prezračevanje, zasenčenje oken, razsvetljava in domofoni so le nekateri sistemi, ki danes omogočajo želeno kakovost bivanja in hkrati nudijo številne možnosti osebnih nastavitev. Z naprednimi rešitvami inštalacij lahko vse te sisteme povežemo in še izboljšamo kakovost bivanja.

večmanj

IZBRANA PONUDBA IN STROKOVNA PODPORA


Marchiol nudi projektiranje, svetovanje in dobavo optimalnih rešitev za prijazno bivanje v prostoru, varnost in varčevanje z energijo. Z linijami izdelkov priznanih ponudnikov, kot sta  MyHome proizvajalca Bticino in KNX senzorji, lahko ponudi napredne rešitve za dom ali proizvodne in poslovne objekte.