Avtomatizacija


DOSEŽKI RAZVOJA

Se merijo v stopnjah avtomatizacije industrije in njene učinkovitosti.


ENOSTAVNEJŠA AVTOMATIZACIJA DOMA

Vsak inštalater lahko Qubino produkte za avtomatizacijo doma hitro in enostavno namesti v električno omrežje (v elektro omarico ali za stikala). Za njegove stranke to pomeni, da lahko luči, senčila, ogrevalni sistem, klimo itd. upravljajo preko svojega pametnega telefona, po urniku ali celo glede na vreme. Z inštalacijo Qubino produktov, ki traja nekaj minut, inštalater v domove strank prinese udobje, varnost in dandanes še posebej pomembno - energijsko varčnost.


RAZVOJNE REŠITVE ZA INDUSTRIJO

Hiter tehnološki razvoj in želje po vse večji proizvodni učinkovitosti vplivajo na razvoj avtomatizacije v industriji. Sodobne rešitve prispevajo k boljšim pogojem dela, večji varnosti pri delu, predvsem pa k večji kakovosti proizvodnje in s tem tudi k boljšim poslovnim rezultatom. Sodobne in prihodnje industrije si tako brez avtomatizacije ne moremo več zamisliti.


SPECIALIZIRANA PONUDBA

Skupina Marchiol razume sodobne zahteve industrije, zato v okviru specializirane enote razvija posebna znanja in stalno dopolnjuje ponudbo izbranih izdelkov s področja elektrotehnike in elektronike za izvedbo tehničnih rešitev, kot so na primer komandne plošče, PLC, HMI in inverterji. Strokovnjaki Skupine Marchiol nudijo svetovanje na področju programske in strojne opreme in sodelujejo pri načrtovanju celovitih rešitev, v okviru rednih izobraževanje pa kupcem nudijo tudi možnost stalnega izpopolnjevanja tehničnega osebja. Hkrati je Marchiol izkušen in zanesljiv dobavitelj materiala za vzdrževanje in investicije na področju avtomatizacije v industriji.