SolarEdge SE-EVK22C00-01



SolarEdge SE-EVK22C00-01

Solarna energija postaja vedno bolj priljubljena kot alternativni vir energije. Tudi na področju električnih vozil se pojavljajo inovativne rešitve, ki izkoriščajo sončno energijo za polnjenje baterij. Predstavljamo vam polnilno postajo SolarEdge SE-EVK22C00-01, ki predstavlja idealno rešitev za polnjenje vaših električnih vozil.

SolarEdge SE-EVK22C00-01 je polnilna postaja Mode 3, ki omogoča polnjenje z močjo do 32 A (22 kW). Primeren je za enofazne in trifazne instalacije, za notranjo in zunanjo uporabo. Ena od ključnih prednosti tega izdelka je, da izkorišča presežek sončne energije za polnjenje vašega električnega vozila, kar vam lahko pomaga pri nižjih računih za električno energijo.

Polnilna postaja SolarEdge SE-EVK22C00-01 deluje kot del vse-v-enem stanovanjske platforme SolarEdge, ki vključuje PV, shranjevanje baterij, naprave za pametni dom in polnjenje električnih vozil. Ta rešitev je zasnovana tako, da se neopazno integrira s celotnim ekosistemom SolarEdge. Nadzor in spremljanje se lahko izvaja prek aplikacije mySolarEdge, ki omogoča oddaljene operacije, pametno razporejanje in zgodovino polnjenja.


SolarEdge polnilna postaja SE-EVK22C00-01 je opremljena tudi s polnilnim kablom EV dolžine 6 m in priključkom tipa 2, kar olajša polnjenje vašega električnega vozila. Izdelek je združljiv z OCPP, kar omogoča uporabo tudi pri drugih polnilnih postajah.


Če želite izvedeti več o tej rešitvi, se obrnite na našo ekipo za podporo strankam.